Det gör ont

Min ena visdomstand is fucking killing me. Jag dregglar som en Sankt Bernhard och försöker hela tiden att undvika smärtan genom att inte stänga igen käken så att svullnaden klämmer insidan av min mun. Alltså blir det alldeles snett. Det ser inte bara helt jävla stört ut, utan gör också fruktansvärt ont i käkarna. Jag vill bara grina, faktiskt.

Annars är det städdag. Matte stack iväg och skulle handla och hjälpa sin bror med nån installation på datorn och har inte setts hemma sedan tre.

Varför får jag en känsla av att ha blivit lurad och stå med tyngsta jobbet för?

All work and no play



Idag har jag pluggat. Hårt. I sju timmar, nästan non stop.

Som tur är så är det fruktansvärt intressant. Annars skulle jag nog aldrig palla.

Intressant fakta från boken:

"Tre veckor efter det att Viagra (ett potenshöjande medel) kom ut på den amerikanska marknaden 1998 svarade den för 94 procent av alla utskrivna läkemedel."

(ur "Sociologi" av Anthony Giddens)

Strawberry Fields Forever















Att gå på promenad och lägga sig ner på en gräsplätt någonstans. Så kan det gå.

Först däjj, läst manaad (som Bert skulle säga)

Jahapp, då var första dagen avklarad. Känns som att det kommer bli riktigt bra det här! Intressant upplägg av programmet med lärare som verkar veta vad de snackar om och mycket trevliga kurskamrater därtill. Eftersom vi inte har nöjet att bli nollade då vi är första kullen på programmet så ordnade vi snabbt ihop en liten organisationsgrupp på lunchen som ska hitta på lite roliga saker för klassen. Redan på onsdag blir det pubkväll på V-dala. Roligt!

Min profilbild

Tjugonånting-årig norrländska i exil boendes i Uppsala. Samlar såväl vuxenpoäng som skrattande buddhor, scarves, ord och diverse orosmoment att hänga över huvudet på mig själv.